La Conselleria d’Educació adjudica dues obres per millorar la casa conserge i l’Escola Llar del col·legi Mare de Déu de Vallivana i realitzar importants actuacions en l’IES Els Ports. Dues empreses morellanes realitzaran les obres

La Conselleria d’Educació ha adjudicat dues obres, amb un pressupost entre ambdues de més de 100.000 euros, per a millorar diferents serveis del col·legi Mare de Déu de Valllivana de Morella i per actuar també a l’IES Els Ports. Aquests treballs començaran en breu i es millorarà la casa conserge, l’Escola Llar i s’escometran diverses reparacions, tant en aquest centre com a l’IES Els Ports. Dues empreses morellanes seran les encarregades de realitzar aquests treballs.

El primer edil de la localitat, Rhamsés Ripollés, assenyala que “la Conselleria d’Educació ha atès les peticions de l’Ajuntament de Morella i els centres educatius i això és una molt bona notícia, especialment per al col·legi Mare de Déu de Vallivana, centre on es segueix actuant per millorar les seves deficiències”. Cal recordar que aquest immoble precisa d’intervencions per reparar els problemes estructurals que presenta i, per això, l’any passat es van invertir 300.000 euros en nombroses reformes. A més, el consistori morellà destina més de 60.000 euros anuals al manteniment del centre i a la realització de millores. L’alcalde indica que “l’Ajuntament de Morella també aprofitarà aquestes vacances escolars per fer diverses millores en tots dos centres educatius”.

Finalment, Rhamsés Ripollés ha volgut agrair la feina que han realitzat els directors del col·legi Mare de Déu de Vallivana i l’IES Els Ports, Mari Carmen Conesa i Miquel Pasíes, respectivament, que ara han deixat aquest lloc a Pilar Bellés i Francisco Monfort.