Imaginaria-Jornades d’Imatge de l’UJI analitza el sector cultural fotogràfic i el paper de la dona com a creadora

53
Imaginaria-Jornades d'Imatge de l’UJI analitza el sector cultural fotogràfic i el paper de la dona com a creadora
Imaginaria-Jornades d'Imatge de l’UJI analitza el sector cultural fotogràfic i el paper de la dona com a creadora

L’Aula de Fotografia de la Universitat Jaume I ha programat per a demà i diumenge en el Menador Espai Cultural l’esdeveniment “Imaginaria-Jornades d’Imatge”, un cicle de conferències que analitzen la situació actual del sector cultural fotogràfic a Espanya i, més específicament, el paper que la dona juga com a creadora en la fotografia espanyola contemporània.

El projecte reforça el paper del festival “Imaginaria fotografia a la primavera”, organitzat per la Universitat Jaume I des de l’any 2003, en la divulgació de la fotografia com a generador de pràctiques i consums culturals en una societat on el poder de les imatges és cada vegada major com a mitjà de comunicació.

La proposta Imaginaria-Jornades d’Imatge recupera també les Jornades fotogràfiques que durant els anys 2004 a 2012 realitzava l’Aula de Fotografia de la Universitat Jaume I amb la intenció d’aprofundir en la reflexió sobre les aportacions que en el camp de la creació, l’art i la cultura aporta la fotografia.

L’entrada a les jornades és lliure i gratuïta fins a completar aforament. La inscripció pot fer-se a través de l’adreça de correu electrònic: sasc@uji.es o a través del telèfon 964 72 91 19.