II Festival Cultural Camins dels Càtars a Albocàsser

895
II Festival Cultural Camins dels Càtars
II Festival Cultural Camins dels Càtars
PUBLICITAT

L’esplanada de l’ermitori de Sant Pau d’Albocàsser va acollir el divendres passat el II Festival Cultural Camins dels Càtars. L’acte va complir amb les mesures de seguretat enfront de la Covid-19.

El festival va incloure un tastet líric de la soprano Cecilia Bianchi amb repertori de famoses peces operístiques, l’actuació musical del grup Associació Dos Quinzets-Tro de Bac i cants populars del Maestrat i occitans dedicats a Sant Pau d’Albocàsser.

La cita va continuar el dissabte de vesprada al Calvari de Sant Mateu amb una xarrada de l’escriptor i periodista Víctor Amela, la recreació teatralització de Jesús Pescador (Teatro los Navegantes) “Descubre el tesoro de los cátaros” i el recital líric de Cecilia Bianchi.

El festival va ser organitzat per l’Associació Camins del Maestrat i els ajuntaments d’Albocàsser i Sant Mateu, amb la col·laboració de l’Associació Cultural l’Assegador, el Col·lectiu d’Escriptors Valencians i el Món Medieval. L’esdeveniment va comptar amb el patrocini de la Diputació de Castelló amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana.