Igualtat convoca subvencions per a plans municipals d’inclusió i cohesió social

373
Igualtat convoca subvencions per a plans municipals d'inclusió i cohesió social
Igualtat convoca subvencions per a plans municipals d'inclusió i cohesió social
PUBLICITAT

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha convocat, per primera vegada, subvencions per a impulsar l’elaboració de plans municipals d’inclusió i cohesió social per a l’exercici 2018, emmarcades en el desenvolupament del Pla Valencià d’Inclusió i Cohesió social (VICS) 2017-2022.


A aquesta convocatòria, publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), la Conselleria d’Igualtat destina un pressupost de 500.000 euros per a finançar el suport tècnic per a l’elaboració dels plans municipals d’inclusió i cohesió social.

La concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, està dirigida als ajuntaments i mancomunitats de la Comunitat Valenciana que la seua població supere els 10.000 habitants i es comprometen a l’elaboració d’un pla municipal d’inclusió i cohesió social i a la creació del Consell Municipal d’Inclusió i Drets Socials.

Amb aquesta iniciativa, la Generalitat acosta el Pla Valencià d’Inclusió i Cohesió Social (Pla VICS) a la ciutadania comptant amb la col•laboració de les corporacions locals, perquè els municipis impulsen les seues pròpies avaluacions i plans locals d’inclusió i cohesió social.
Les sol•licituds de subvenció es presentaran exclusivament via telemàtica, que estarà accessible en la seu electrònica i la Generalitat, consultar aquí.