Iglesuela acull el dia 22 una prova del territorial de trial organtizada pel Motor Club Morella i el Ferralla Club

538

-Nota de premsa de l’organització-

Aquest cap de setmana arriba una prova del campionat territorial de trial de la mà de la Federació Valenciana de Motociclisme, del Ferralla club de Vilafranca i del motorclub Morella. Serà en la Iglesuela del Cid i en aquesta ocasió es tracta de una prova puntuable per al campionat valencià i aragonés, el que asegura una alta participació i per tant espectacle assegurat.

Mapa de trial

Diumenge a partir de les 9 del mati es donarà l’eixida als participants, que tindran que superar 12 zones repartides per un recorregut circular que arribarà fins al port de les Cabrilles. Els organitzadors han preparat les zones per a que siguen fàcilment accesibles per al públic. Aquells que ho desitgen poden arribar, per exemple, pel camí asfaltat que porte a la ermita del Cid a les zones 9, 10 i 11, que es troben en el mateix lloc. A més, també hi haurà una zona indoor en la Era del Olmo, dins del casc urbà de la Iglesuela. Volem recordar que en aquesta prova participaran dos pilots de la comarca, Raul Monfort de Forcall i Alfonso Roig de Vilafranca.

Desde el motorclub Morella i el Ferralla club de Vilafranca lamenten que es tinga que acudir a la veïna Comunitat Autònoma d’Aragó per a poder celebrar aquest tipus de proves esportives, ja que les autoritats medi ambientals de la Comunitat Valenciana no faciliten en absolut la seua realització.