Iberdrola projecta més inversions per a millorar la qualitat del subministrament de Tírig

334
PUBLICITAT

Iberdrola ha donat a conèixer a l’Ajuntament de Tirig les inversions previstes per a enguany que tenen l’objectiu de millorar la qualitat del subministrament elèctric de la localitat. La mesura arriba com a fruit de la reunió mantinguda el 26 de gener per l’alcalde de Tírig, Juanjo Carreres, i els responsables de l’empresa elèctrica.

L’elèctrica té previst continuar amb els canvis d’aïllament a V en derivacions, prioritàriament les que més es veuen afectades pel vent de la zona que sol ser de nord-oest. A més instal·larà 3 nous OCRs (Òrgans de tall de xarxa) i adaptarà un ja existent a la tecnologia actual. També està programada la construcció de noves eixides des de la subestació de l’Aeroport i l’increment de secció de les línies actuals per a reduir la càrrega dels alimentadors de la zona de Tírig.

A més d’aquestes mesures, Iberdrola ha indicat que ja ve realitzant treballs amb anterioritat com el canvi d’aïllament en V de tota la línia general de la subestació de Benicarló, en la línia d’Albocàsser (segona alimentació natural de la zona) i en les derivacions. Així mateix, s’han instal·lat 4 OCRs nous a la línia general.