L’ermitori de Sant Pau d’Albocàsser acull hui les I Jornades provincials d’intercanvi d’experiències educatives inclusives. Diversos centres castellonencs comparteixen les seues iniciatives pedagògiques amb l’ànim de fomentar la reflexió, el coneixement i la sensibilització sobre la inclusió.

Aquesta iniciativa està dirigida a docents i organitzada pel Cefire. Així, durant el dia intervindran ponents de l’IES Ribalta de Castelló, CEIP Novenes de Calatrava de Borriana, IES Joan Coromines de Benicarló, Centres educatius de l’Alcora, Unitat de Diversitat i Discapacitat de la Universitat Jaume I de Castelló, CEIP Eleuterio Pérez de la Vall d’Uixò, CEE Baix Maestrat de Vinaròs, CEIP Mestre Carles Selma de Castelló, IES Serra d’Irta d’Alcalà de Xivert, CEIP Don Blasco de Alagón de Vilafranca, CEE Castell Vell de Castelló, CEFIRE Específic d’Educació Inclusiva, CRA Benavites Quart de les Valls, IES Jaume I de Borriana, i IES Bovalar de Castelló. Diversitat, igualtat, adaptació, i intercanvi són alguns dels conceptes sobre els quals versen les ponències.

La zona exterior de l’ermitori compta amb espais reservats a l’Associació de famílies i persones sordes de la província, el Grup d’investigació EDARSO de la Universitat Jaume I, l’Associació Síndrome de Down, la Granja – Llar “El Rinconet” de Vilafamés, el Moviment de Renovació Pedagògica de Castelló, i el Grup MEICRI de la Universitat Jaume I.

L’alcaldessa d’Albocàsser, Isabel Albalat, ha agraït al Cefire haver triat l’ermitori de Sant Pau per a la realització de les jornades en les quals participen més d’un centenar de professors.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA