I Fira de clicks a Morella els dies 15 i 16 d’abril

314
PUBLICITAT

L’Espai Firal acollirà la I Fira de clicks a Morella els dies 15 i 16 d’abril. Diferents expositors i punts de venda ompliran el pavelló, on també hi haurà activitats i jocs durant tot el cap de setmana. Aquesta és una iniciativa de Somos clicks i és la primera vegada que tindrà lloc aquest esdeveniment amb configuracions sorprenents realitzades amb este popular joguet. L’entrada serà gratuïta i estarà oberta el dissabte de 10.00 hores fins a les 14.00 hores i des de les 16.30 fins a les 19.00 hores i el diumenge en horari només de matí.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, han presentat avui esta fira dels emblemàtics joguets. Mari ha destacat que “els clicks són uns joguets molt populars entre vàries generacions, per la qual cosa ens alegra que la ciutat albergue esta fira i totes i tots disfruten de les activitats preparades”. L’edil ha explicat que “a més de l’exposició amb diferents conjunts de clicks, hi haurà punts de venda i altres activitats relacionades amb estos joguets”. Finalment, ha volgut “animar a visitar esta fira durant el cap de setmana del 15 i 16 d’abril, una nova proposta pensada per a totes les edats”.

Programació de Setmana Santa i Pasqua
Aquesta fira està dins de l’extensa programació festiva i cultural de Setmana Santa i Pasqua a Morella. Així, els actes comencen el divendres 31 i s’allarguen fins al 16 on també estan els actes tradicionals d’estes dates. Concentracions de tambors i bombos i processons aniran acompanyades d’exposicions, pel·lícules, concerts i activitats infantils com el VII festival de titelles Portsxinel·la.

A més, estaran oberts tots els espais i monuments turístics ja amb l’horari d’estiu. Així, el Castell de Morella es pot visitar des de les 11.00 hores fins a les 19.00 hores. El Museu Temps de Dinosaures, la Presó del segle XIV i l’exposició El color i la llum dels Ports a les sales gòtiques de l’ajuntament, d’11.00 hores a 14.00 hores i de 16.00 hores a 19.00 hores. Finalment, les Torres de Sant Miquel estan obertes de 10.00 hores a 14.00 hores i de 16.00 hores fins a les 19.00 hores.