1-Visitas Guiadas Vilafranca

La Setmana Santa és l’ocasió ideal per a conèixer els encants que ofereix Vilafranca. Per això, l’oficina de turisme de la localitat ha preparat un horari especial de visites. Del 23 de març al 2 d’abril s’han programat visites guiades al matí i a la vesprada, excepte dilluns i diumenge que són excusivamente al matí. Els horaris previstos són a les 11.30 h i a les 16.30 h.

No és necessària la reserva, excepte les visites que es realitzen fóra de l’horari previst. Això sí, es demana puntualitat ja que els grups es tanquen 5 minuts abans de l’inici del recorregut. El Dilluns Sant, 26 de març, no hi haurà visita guiada. A causa de les dates poden produir-se alteracions en la visita a l’Església per les celebracions litúrgiques.

Els preus són de 2 euros, 1’5 la tarifa reduïda, per a dos llocs a visitar i de 3 euros, 2 euros la reduïda, la visita completa.

El preu reduït s’aplicarà, entre altres casos, a majors de 65 anys o pensionistes, famílies nombroses, aturats, persones discapacitades, allotjats a Vilafranca o en la comarca, i visites reservades dos dies abans de la seua realització.

El punt de trobada és la Tourist Info Vilafranca, situada al carrer Sant Roc número 1. També es pot reservar a través del telèfon 964 44 14 32 o el correu electrònic vilafranca@touristinfo.net