Herbeset i La Pobleta ja compten amb servei de fibra òptica

208
PUBLICITAT

Les localitats d’Herbeset i La Pobleta ja tenen una xarxa de fibra òptica amb connexió a internet d’alta velocitat. D’aquesta manera, les persones interessades ja poden contractar el servei a través de l’empresa Redi. Aquesta va ser l’encarregada d’instal·lar el cablejat, caixes de distribució i armaris de connexió durant els últims mesos.

Amb aquesta posada en marxa, tots els pobles del terme municipal de Morella compten amb el servei de fibra òptica. “Ara tots les veïnes i veïns poden gaudir d’un servei d’internet de qualitat” ha destacat la regidora de tecnologies de la informació i la comunicació Judit García. L’edil ha comentat que “quan les principals empreses van instal·lar la fibra a la resta de la comarca, no ho van fer en aquests dos pobles, els quals ara ja poden contractar-lo”.

Des de el consistori han explicat que la instal·lació discorre per on ja existeix cablejat d’altres serveis per a minimitzar l’impacte visual. El servei de fibra òptica es va posar en marxa al nucli de Morella al mes d’abril de l’any 2017. Des d’aquest moment, particulars i empreses van contractar aquest servei, el qual, es va ampliar a l’Hostal Nou, el polígon industrial, Ortells i Xiva, fins que ara es completa amb Herbeset i La Pobleta.

Finalment, l’Ajuntament de Morella s’ha posat en contacte amb les companyies de telefonia per a traslladar la necessitat de solucionar els problemes de cobertura mòbil que pateix la localitat.