Herbeset es prepara per al cap de setmana de les festes de Sant Miquel

434
Herbeset es prepara per al cap de setmana de les festes de Sant Miquel
Herbeset es prepara per al cap de setmana de les festes de Sant Miquel
PUBLICITAT

Del 28 al 30 de setembre, Herbeset viu les seues festes amb intensa activitat tradicional i festiva.

La campanya del bolet omple els boscos d’Herbeset.

Herbeset es prepara per a viure un intens cap de setmana amb les seues festes, en honor a Sant Miquel. D’aquesta manera, el poble s’inunda d’activitats per a tots els públics des del divendres 28 fins al diumenge 30 de setembre amb els dinars de germanor, concerts i jocs.

El regidor delegat a Herbeset, Jorge García, ha comentat que “les festes d’Herbeset destaquen per la gran participació de tots i totes a les activitats preparades i l’ambient que es respira a la localitat”. D’aquesta manera, ha afegit que “tant les activitats tradicionals, com les festives o els jocs per als xiquets i xiquetes han tingut molta acceptació en edicions anteriors, per la qual cosa es preveu que enguany també siga així i, inclús, augmente ja que la campanya del bolet es preveu molt bona i ja hi ha molts de boletaires que venen per aquesta zona a buscar-ne”. Finalment, Garcia ha aprofitat per “convidar a tots i totes a participar i gaudir de les festes d’Herbeset”.

Programació de les festes d’Herbeset

Herbeset celebra les seues festes del 28 al 30 de setembre. D’aquesta manera, el divendres 28 a les 19.00 hores es realitza l’anunci de les festes, la rebuda dels Absents, guarniment dels carrers i les Vespres.

El dissabte és el dia amb més activitat a la localitat. Així, aquestes comencen a les 7.00 hores amb la despertà, a les 8.00 hores la muntada de la carpa i a les 9.00 hores, xocolatada. A continuació, a les 10.30 hores, començaran els campionats de birles infantil i d’adults. A les 13.30 hores es realitzarà la rifa i a les 14.00 hores el dinar de germanor per a tots i totes. A la vesprada el concert de la Rondalla a les 17.00 hores inicia les activitats. A les 18.00 hores es disputa la final del campionat de birles. A la nit, a les 23:00 hores ball amb el duo calibra i es ballaran el ball del farolet i de la estampeta .

Finalment, el diumenge comença amb una cercavila dels Gaiteros de Morella a les 11.15 hores. A les 12.00 hores, Santa Missa en honor a Sant Miquel i la Verge del Rosari. A continuació, retaule i recollida de plats per a l’oferta i subhasta d’aquestos. A la vesprada, vi d’honor, calmant i cafè al bar de la comissió a les 16.00 hores i a les 16.30 hores jocs tradicionals per als xiquets i xiquetes. A les 19.00 hores, fi de festes i comiat dels absents.