Herbeset celebra les seues festes en honor a Sant Miquel este cap de setmana

972
PUBLICITAT

Herbeset celebra les festes de Sant Miquel els dies 23, 24 i 25 de setembre. La Cofradia Sant Miquel Arcàngel d’Herbeset amb la col·laboració del consistori morellà han preparat una programació plena d’activitats per a tots els públics. Aquesta xicoteta localitat situada a uns pocs quilòmetres de Morella està deshabitada durant la major part de l’any, no obstant açò en dates assenyalades, com les seues festes patronals, el poble s’omple de gent i ambient. Els actes s’inicien el divendres a la vesprada amb l’Anunci de festes, benvinguda dels Absents i engalament dels carrers, “Bespres”.

Continuaran el dissabte amb, entre uns altres, la Despertà, campionat de birles, menjar de germanor, concert de la rondalla i ball. El diumenge es realitzarà la missa en honor a Sant Miquel i ja a la vesprada el vi d’honor i les tradicionals joies, sacs, cullera, etc…

Cal apuntar també que el dissabte a Morella tindran lloc diverses activitats: al matí en les Jornada Europees de Patrimoni: taller d’arbres i les seues fulles, a les 20.00 hores retransmissió en directe des del Teatre Real de l’òpera “Otello” en el Teatre Municipal i durant tota la vesprada en la Plaça Colom, tindrà lloc la IV Marató de Spinning.