Herbers organitza noves visites guiades al Castell del Baró

1042
Cartell emprat per l'Ajuntament d'Herbers per anunciar les visites guiades.
PUBLICITAT

Aquest pròxim dissabte 20 de març, el Castell del Baró d’Herbers tornarà a obrir les seues portes per a rebre visites guiades, organitzades per l’Ajuntament d’aquesta localitat de la comarca dels Ports. Aquestes visites guiades es realitzaran un cop al mes -exceptuant que al maig se’n realitzaran dos-, i estan obertes a tot el públic que desitge visitar Herbers i un dels seus principals elements arquitectònics. El 20 de març, el 3 d’abril, l’1 de maig, el 29 de maig i el 26 de juny són els dies que el Castell del Baró serà visitable.

«El Castell del Baró és el símbol d’Herbers, i volem obrir-ho al públic perquè els nostres veïns i visitants el coneguen més a fons», explica Gemma Cuella, tinent d’alcalde de la localitat. L’Ajuntament ha funcionat com a promotor turístic en aquesta ocasió, tot i que la iniciativa no és nova: «Vam planejar aquestes visites ja fa més d’un any, pero la pandèmia ens va obligar a cancel·lar-ho. Ara, si tot continua bé, podrem continuar», apunta Cuella, qui també ha explicat que la resposta a aquestes visites va ser molt positiva, i que la intenció del consistori és «donar-li valor a la nostra riquesa patrimonial i cultural», conclou.

Per a poder concertar les visites guiades, els visitants poden telefonar a l’Ajuntament d’Herbers o bé enviar un correu electrònic a la mateixa entitat municipal.