Herbers, imatge del nou videoclip de Xavi Sarrià

1471
Herbers, imatge del nou videoclip de Xavi Sarrià
Herbers, imatge del nou videoclip de Xavi Sarrià
PUBLICITAT

Herbers, un dels pobles de l’interior de Castelló a la comarca dels Ports amb menor població, ha sigut l’escenari triat pel cantant Xavi Sarrià per a gravar el seu nou videoclip.

Segons han assenyalat des de l’organització de l’Aplec dels Ports 2019, Sarrià, excantant d’Obrint Pas, es va posar en contacte amb ells a la recerca d’una localització ideal per al seu nou vídeo. La cançó està inspirada a la comarca dels Ports i, per això, els responsables de l’Aplec van proposar a Herbers, municipi organitzador del festival enguany, com a plató de gravació.

I va ser ahir mateix quan tot l’equip de Sarrià es va desplaçar fins al municipi per a dur a terme una gravació que ha mobilitzat a la comarca. Tal és així que un centenar de persones de totes les edats, des de xiquets fins a ancians, han volgut col•laborar amb un esdeveniment tan singular i important per a Herbers com aquest.

L’organització de l’Aplec ha decorat els carrers del municipi amb diferents pancartes i cartells de passades edicions del certamen. A més, en el saló de festes es va dur a terme un menjar de germanor en la qual tots els participants van gaudir d’un parèntesi de la gravació ple de diversió. Assenyalar que també s’ha comptat amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Herbers.

El vídeo es va gravar durant tot el dia, per a aprofitar tot el temps possible de sol i aconseguir els millors plans del municipi. Cal assenyalar que s’ha filmat tant al carrer principal de la localitat com en diferents punts d’interés.

-Promoció i turisme
Tal com han afirmat des de l’organització de l’Aplec dels Ports 2019, aquest tipus d’esdeveniments són perfectes per a promocionar Herbers i la comarca dels Ports ja que la donen a conéixer a un gran numero de persones. Per això, des de l’organització de l’Aplec es valora molt positivament aquest tipus d’activitats de promoció i dinamització de la comarca.

Cal assenyalar que el videoclip tindrà una gran repercussió a nivell nacional gràcies a la trajectòria de Xavi Sarrià. A més, la gravació ha comptat amb la participació dels cantants del grup Auxili.