Has participat recentment en un programa europeu? Conta’ns la teua experiència!

136
PUBLICITAT

Vilafranca celebrarà el pròxim 28 d’octubre una sessió en la qual, a través dels testimonis de veïns i veïnes del municipi i comarca dels Ports, s’acostaran els programes, les polítiques i les institucions europees.

Des del consistori municipal i la Mancomunitat dels Ports han fet una crida perquè totes aquelles persones de la comarca que hagen estat en contacte, ja siga en l’àmbit laboral o acadèmic, amb programes europeus s’animen a explicar la seua experiència.

L’objectiu d’aquesta sessió, tal com han detallat des de l’organització, és fomentar la participació i la reflexió de la ciutadania sobre les institucions europees i els diferents programes, acostar les institucions a la vida quotidiana de la ciutadania, crear un espai de debat entre veïns i veïnes del municipi sobre assumptes europeus i, en definitiva, obrir l’activitat municipal a noves perspectives, sensibilitats i visions.

Les persones interessades a participar poden contactar amb els Punts GVA Next de l’Ajuntament de Vilafranca (lidia.vicente@ajuntamentdevilafranca.es) o de la Mancomunitat dels Ports (ertefeelsports@gmail.com).

Aquesta sessió està organitzada pels Punts GVA Next de l’Ajuntament de Vilafranca i la Mancomunitat dels Ports i finançada amb la línia de subvencions per a la realització d’activitats de formació i difusió en matèria de la Unió Europea i d’acció exterior, de Presidència de la Generalitat Valenciana (convocatòria Núm. 9567 / 03.04.2023).