Guies de la Comunitat Valenciana visiten Morella

295
PUBLICITAT

L’Associació de guies oficials de turisme de la Comunitat Valenciana ha visitat avui Morella. Així, l’alcalde, Rhamsés Ripollés; la regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder; i la regidora de Serveis Turístics, Ana Adell; han rebut a aquest grup a les sales gòtiques de l’Ajuntament de Morella on els han explicat les característiques d’aquest edifici i mostrat la festa de l’Anunci que tindrà lloc el 27 d’agost.

Després, el grup ha continuat la seua visita pel municipi amb la intenció de conéixer els principals atractius turístics de la ciutat com són el patrimoni arquitectònic, cultural i gastronòmic.

A través d’aquesta associació, els guies reivindiquen la importància de la figura de guia oficial per la formació necessària per a exercir aquesta professió i la qualitat del servei que donen al públic.

D’aquesta manera, Ana Adell ha destacat que “visites com aquesta són molt importants per a un destí turístic com Morella i que les persones que guien a la gent, coneguen tot allò que expliquen de primera mà”. Finalment, ha volgut “agrair la visita dels i les guies i donar suport a les seues reivindicacions enfront de l’intrusisme professional que pateixen”.

Visita de l’alumnat del CEIP Mare de Déu de Vallivana

Durant aquesta jornada, l’alumnat de 5é de primària del CEIP Mare de Déu de Vallivana també ha visitat l’ajuntament amb la recepció de Rhamsés amb motiu que estudien les institucions durant estos dies. L’alcalde ha explicat a les xiquetes i xiquets el funcionament del consistori o el Ple Municipal entre altres qüestions. També ha resolt les preguntes que li han plantejat.