1r premi logotips

La Comissió Organitzadora de la Festa per la llengua, que se celebrarà a Benassal el  proper 5 de juny, ha donat a conèixer els guanyadors del concurs de dibuix, destinat a alumnes de primària i infantil,  i el de logos, dirigit a estudiants de secundària. Tenen com objectiu  il•lustrar el programa i el material divulgatiu de la Festa per la Llengua- Trobada d’escoles en valencià.
Salva Roca Tomàs, de Vilar de Canes i alumne de 1r de Primària a la localitat, ha estat el guanyador del concurs de dibuix. El segon premi ha sigut per a Arantxa Tena Molés, estudiant de 6é de Primària a Benassal, i el tercer per a Nerea Segarra Gual, alumna de 6é de Primària a Culla.
1r premi del Concurs de dibuix
Quant al concurs de logos, el primer premi ha estat per a Elena Andrea Burcea, de 4t d’ESO; el segon ha sigut per a Laura Colom, de 3r d’ESO; i el tercer, per a Ignacio Puig, de 4t d’ESO.
El treballs participants als certamens de dibuix i logotips s’exposaran el cap de setmana de la Festa per la llengua, 4 i 5 de juny, a la Costureta de Benassal.