Els professionals de GSG Assessors han realitzat una xerrada a Vilafranca sobre les principals novetats en matèria fiscal, mercantil i laboral. Treballadors autònoms, empresaris i públic en general, van acudir ahir dilluns a la sala d’actes de la Casa Social de la localitat i van poder resoldre dubtes i plantejar les seues preguntes durant dos hores.

Concretament, els assistents han pogut conèixer les noves mesures fiscals que afecten autònoms i “pymes”, com deduir despeses, les novetats en la declaració de la Renda, les implicacions fiscals en els vehicles d’empresa o el Pla de Control Tributari. En l’àmbit laboral, els professionals de GSG Assessors han explicat aspectes com la finalització d’un contracte de treball, els períodes de prova en els contractes laborals, el registre obligatori de la jornada de treball, l’eliminació del llibre de visites o les implicacions derivades d’estar en el règim de treballador autònom.

A més, en matèria mercantil, s’han tractat temes com la responsabilitat dels administradors en el tancament de l’exercici social o la remuneració dels administradors en les societats de capital.

Demà dimecres 14 de desembre, el Col·legi d’Economistes de Castelló acollirà esta xerrada de 16 a 18 hores. L’assistència és gratuïta i per poder participar és necessària la confirmació al correu electrònic laura@gsgasesores.com