GSG Assessors fa una xerrada informativa sobre les novetats fiscals de 2017 a Castelló

208

GSG Assessors ha impartit a les instal·lacions del Col·legi d’Economistes de Castelló una xerrada sobre les principals novetats en matèria fiscal, mercantil i laboral que s’aplicaran en 2017. Treballadors autònoms, empresaris i públic en general s’han interessat en les noves mesures que afectaran el seu treball en el pròxim any i han pogut resoldre dubtes i plantejar les seues preguntes als professionals d’este sector.

Els assistents han pogut conèixer les noves mesures fiscals que afecten autònoms i pymes. Per exemple, les derivades del Reial Decret Llei 3/2016 que entren vigor el dia 1 gener 2017 sobre l’ajornament d’impostos. També les accions pertinents per deduir despeses, les novetats en la declaració de la Renda, les implicacions fiscals en els vehicles d’empresa o el Pla de Control Tributari.

En l’àmbit laboral, els professionals de GSG Assessors han explicat aspectes com la finalització d’un contracte de treball, els períodes de prova en els contractes laborals, el registre obligatori de la jornada de treball, l’eliminació del llibre de visites o les implicacions derivades d’estar en el règim de treballador autònom.

A més, en matèria mercantil, s’han tractat temes com la responsabilitat dels administradors en el tancament de l’exercici social o la remuneració dels administradors en les societats de capital.