GSG Asessores organitza dos jornades formatives sobre les novetats fiscals de 2017 a Castelló i Vilafranca

282

Els professionals de GSG Asesores van a impartir un curs sobre les principals novetats en matèria fiscal, mercantil i laboral. La formació, adreçada a treballadors autònoms, empresaris i públic en general, es realitzarà en els salons de l’Ajuntament de Vilafranca el dilluns 12 de desembre de 19 a 21 hores. El dimecres 14 de desembre, el Col·legi d’Economistes de Castelló acollirà el curs de 16 a 18 hores.

Els assistents podran conèixer les noves mesures fiscals que afecten autònoms i pymes, com deduir despeses, les novetats en la declaració de la Renda, les implicacions fiscals en els vehicles d’empresa o el Pla de Control Tributari. En l’àmbit laboral, els professionals de GSG Asesores explicaran aspectes com la finalització d’un contracte de treball, els períodes de prova en els contractes laborals, el registre obligatori de la jornada de treball, l’eliminació del llibre de visites i resoldran dubtes sobre les implicacions derivades d’estar en el règim de treballador autònom.

A més, en matèria mercantil, tractaran temes com la responsabilitat dels administradors en el tancament de l’exercici social o la remuneració dels administradors en les societats de capital.

El curs és gratuït i per poder participar és necessària la confirmació al correu electrònic laura@gsgasesores.com per assistir a Castelló i marisa@gsgasesores.com per fer-ho a Vilafranca.