GSG Asesores dóna inici a la campanya de la Renda 2019

583
GSG ASESORES
PUBLICITAT

La gestoria GSG Asesores, amb despatxos a Castelló i Vilafranca, ja ha donat començament a la campanya de la Renda 2019. Com és habitual, la confecció de les declaracions als clients es realitza des de la primera setmana de maig. Enguany, a causa de la situació excepcional derivada de la pandèmia de Coronavirus i l’Estat d’Alarma, tot el treball es realitza de manera telemàtica, bé via correu electrònic o telèfon.

Així, el grup de treball de GSG Asesores ja ha sol·licitat als seus clients les dades fiscals actualitzades. A més, es recorda que en cas d’haver renovat el DNI durant l’exercici 2019 o 2020 s’ha d’enviar una còpia. Ressaltar que, en cas de no poder fer arribar els documents per via electrònica (e-mail o whatsapp) es pot concertar una cita presencial.

Totes aquelles persones que vulguen posar-se en contacte amb la gestoria perquè els realitzen la seua declaració poden fer-ho en el 964 20 18 26 o 964 21 89 06. Ací s’adjunta la circular on s’informa sobre la documentació a aportar.

Cal ressaltar la importància de comptar amb experts a l’hora de fer la declaració de la Renda per a evitar problemes amb l’esborrany. En GSG Asesores es compta amb un grup d’economistes i experts en la matèria que assessoren els clients en els seus tràmits.