Gran participació de públic als actes del 10é aniversari del Grup d’Emboladors B&I

428

-Xavier Tena Vidal-

Els actes van tindre lloc el passat dissabte 8 d’abril, omplint d’ambient els carrers de Benassal durant tota la jornada, amb gent vinguda des de moltes poblacions de Castelló i Tarragona.

Per la vesprada, va haver un corro de vaques de la ramaderia de Fernando Mansilla d’Ulldecona, una ramaderia que debutava a la localitat. També es va fer la prova del bou cerril de Los Millares i l’embolada d’un bou de Fernando Mansilla.

Ja per la nit, es va embolar el bou de Los Millares i després l’activitat es va traslladar fins el Pavelló de Benassal, que va registrar llargues cues per accedir al recinte. L’expectació era màxima, ja que les entrades anticipades s’havien esgotat feia un mes, a taquilla també se’n van vendre.

Els primers a pujar a l’escenari van ser el grup De Calle d’Onda, amb un repertori basat en cançons de rumba i flamenc.

Després arribaria el torn del cap de cartell, Camela. El duet madrileny, va interpretar cançons de tota la seua trajectòria musical amb alguns del seus grans éxits com “Lágrimas de amor”, “Cuando zarpa el amor”, “La estación del querer o “Corazón indomable”.

A continuació, actuava l’Orquesta The Luxe i la macrodiscomòbil The Luxe.

Els membres del Grup d’Emboladors B&I es mostrava satisfet de la gran resposta de públic i també per la bona climatologia de dissabte passat.

Fotos realitzades per Emilio Vicente.