Gran èxit del mes de l’avellana de Benassal amb més de 600 visites a la Tourist Info

216
MES AVELLANA BENASSAL

Benassal ha celebrat durant el mes d’octubre diverses jornades dedicades a l’avellana. Amb activitats per a grans i menuts, el municipi ha vist com centenars de veïns, veïnes i visitants han gaudit amb els jocs, tallers, degustacions i rutes senderistes.
Així, per l’Oficina de Turisme del municipi han passat més de 600 persones en l’últim mes buscant informació sobre les jornades i les activitats a realitzar.

Del 12 d’octubre al 03 de novembre, s’ha pogut visitar l’exposició de la Tourist Info “L’avellana: fruit de tardor”; s’han pogut degustar diferents menús i plats elaborats amb avellana en els bars i restaurants locals, així com s’han pogut adquirir productes amb l’avellana com a protagonista en diferents establiments gastronòmics.

Juntament amb les activitats permanents durant tot el Mes de l’Avellana, també es va poder participar en una xarrada sobre la importància del fruit sec en la dieta oferida per Paula Miralles, en un taller de manualitats amb closques d’avellana i d’elaboració de gelats i en dues visites guiades per un bancal d’avellaners i pel paisatge dels avellaners a Benassal. A més, els xiquets i xiquetes del CEIP Alcalde Fabregat han realitzat el concurs de relats “L’avellana és protagonista” i els guanyadors han tingut l’oportunitat de llegir els seus escrits en públic.