Gran estrena dels Juvenils del Vilafranca com a locals (3-0)

700

Els juvenils van jugar el seu primer partit de la lliga 2016-2017 amb una victòria per 3-0 davant el Moró al Serrito el dissabte 8 d’octubre.

Alineació: Adrian, Marc, Manel, Jesus, Mateu, Sergi, Pau, Enric, Carlos, Borja i Ferran.

També van jugar Youness, Gabi i Alejandro.

Gols: 1-0 Mateu (22), 2-0 Gabi (48), 3-0 Enric (81)

Els vilafranquins van entrar molt bé al partit i al minut 2 una rematada de cap de Ferran va anar al travesser. Els locals van ser molt superiors en aquesta primera meitat, controlant el joc en tot moment. El Moró amb prou feines va arribar a l’àrea d’Adrian. Al descans el marcador era de 1-0 amb un gol de cap de Mateu.

A la segona meitat, Gabi va fer el 2-0 al 48 amb una gran jugada dins l’àrea. El Moró va enviar 2 pilotes en tirs llunyans al travesser i a 9 minuts pel final, gran passada d’Alejandro a l’interior de l’àrea perquè Enric superés al porter en la seva sortida.

Diumenge que ve 16 d’octubre, partit a Vinaròs a les 12h.