JORNADAS PEU UJI (5)

Les XXI Jornades d’Avaluació del Programa d’Extensió Universitària, PEU, de l’UJI es duen a terme entre ahir i avui a la Casa de la Cultura de Vilafranca. Cal recordar que les jornades són un punt de trobada on tècnics, col·laboradors i empreses avaluen els èxits aconseguits i les accions requerides per a redirigir el programa en els aspectes en què siga necessari.

D’aquesta forma, en el dia d’ahir les activitats es van concentrar a la vesprada. Així, després del menjar i la benvinguda als participants, es va projectar el microreportatge sobre la ‘Visita tècnica al sud de França’. Seguidament van tindre lloc les activitats ‘Benvolguts i benvolgudes… qui som?’, el taller participatiu ‘Connexions molt probables Part I: Perfils en construcció’ –aquesta activitat va tindre lloc a la biblioteca-. La jornada va acabar amb ‘La vida al voltant d’una tapa’.

JORNADAS PEU UJI (2)

En la jornada d’avui les activitats s’estan desenvolupant durant el matí. A les 9.30h ha tingut lloc a la biblioteca ‘No al No’ i a les 10.30h, també a la biblioteca, ha començat el taller participatiu ‘Connexions molt probables Part II: Junts molt millor’ amb l’exemple pràctic ‘Els sentits dels Ports’.