Generalitat iniciarà en breu els treballs per a reparar el pont de Forcall danyat per la DANA

93
Reunió de Pradas telemàtica.
PUBLICITAT
  • Les obres duraran un mes aproximadament i s’han coordinat amb les corporacions solucions alternatives per al transport

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori de la Generalitat Valenciana s’ha reunit aquest dijous amb els alcaldes i alcaldesses de Forcall, Sorita, Palanques, Morella (Ortells), Villores, Olocau, La Mata i La Todolella, així com amb el vicepresident tercer de la Diputació de Castelló, Héctor Folgado, per a avançar-los que els treballs per a reparar els danys ocasionats per la recent DANA en el pont d’accés a Forcall començaran “de manera immediata”.

El recent episodi de pluges torrencials van provocar en el pont de Forcall sobre el riu Bergantes alguns danys estructurals que han aconsellat que se suspenga l’accés al pas per al trànsit rodat i vianants.

La Consellera ha explicat que l’expedient es tramitarà pel procediment d’urgència i que els treballs de reparació començaran de manera immediata. El termini previst pels tècnics per a la conclusió de les obres serà d’un mes, aproximadament.

En la reunió, a més, s’han establert solucions de transport a demanda per als habitants de les poblacions afectades en coordinació amb els ajuntaments i la corporació provincial.

“La Conselleria accelerarà tot el possible els tràmits administratius així com les obres perquè la normalitat torne com més aviat millor als vuit municipis afectats pels danys que l’episodi de pluges torrencials va provocar en el pont d’aquesta localitat de la comarca dels Ports”, ha dit la consellera.

Pradas també ha destacat que es mantindrà “una comunicació i coordinació constant” amb els alcaldes i alcaldesses per a “atendre qualsevol altra circumstància sobrevinguda mentre duren els treballs de reparació del pont”.