Gemma Nierga moderarà el panell Morella, font d’inspiració literària el 4 de juny

351
PUBLICITAT

Elena Moya, Conxa Rodríguez, Fèlix Edo i Víctor Amela participaran en aquesta taula del 1r Festival Literari de Morella
Les entrades ja estan disponibles a morella.escenaonline.es de manera gratuïta
Aquesta també inclou el panell sobre Narratives gastronòmiques amb xefs com Nacho Villanueva, Germán Carrizo, María José Martínez i Carlos Gutiérrez

El 1r Festival Literari de Morella s’acosta amb una intensa i variada programació des del 3 fins al 5 de juny. Una mostra d’açò, són els dos panells previstos durant el dissabte 4 de juny al matí, a partir de les 11.00 hores. En la primera es tractaran les Narratives literàries amb la participació de xefs de renom com Nacho Villanueva del Restaurante Recreo Peral, Germán Carrizo de Restaurante Fierro amb una estrella Michelin, María Jose Martínez del Restaurante Lienzo amb també una estrella Michelin, i el morellà Carlos Gutiérrez de Casa Roque. El panell estarà moderat per la periodista Tina Nielsen.

A continuació i previst per a les 12.30 hores, serà el torn del panell que dóna més protagonisme a la ciutat que alberga el festival. Morella, font d’inspiració literària congregarà a la taula a les autores i autors locals Víctor Amela, Elena Moya, Conxa Rodríguez i Fèlix Edo per a explicar com ha influït aquesta i la seua història en els seus llibres. A més, cal destacar que aquest panell estarà moderat per la periodista Gemma Nierga.

Cal recordar que, és necessari reservar les entrades per als diferents panells i activitats del 1r Festival Literari de Morella. A través de la plataforma web morella.escenaonline.es s’han distribuït els panells en blocs, així com la resta d’activitats complementàries per a complir amb els aforaments dels espais on es realitzaran, així com del Teatre Municipal on es desenvoluparan els panells propis d’aquest festival.