Gaudeix de la gastronomia ‘a la brasa’ a Ares del Maestrat

872
PUBLICITAT
  • El cap de setmana del 2 i 3 d’octubre es realitzaran tallers familiars, demostracions culinàries i visites guiades

Els amants de la gastronomia estan d’enhorabona. I és que, el cap de setmana del 2 i 3 d’octubre Ares del Maestrat acull “Abrasa’m” unes jornades gastronòmiques dedicades a tots aquells menjars que es fan i s’han fet seguint la tècnica culinària de ‘la brasa’. Indicar que l’activitat està organitzada per l’Associació Intermunicipal Alt Maestrat Human Land, en el marc del Pla de Dinamització i Governança Turística.

D’aquesta manera, el dissabte 2 a les 17.30h es realitzarà un taller familiar sobre l’obtenció del foc en la Prehistòria. A càrrec de Francesc Bellmunt, tindrà lloc en la Plaça de l’Església. L’activitat es realitza en col·laboració amb el Museu de la Valltorta i les places són limitades. La segona activitat del dia, organitzada per l’Associació Municipal Alt Maestrat Human Land, començarà a les 18.30h amb una demostració de cuina i una degustació de carn de corder i vedella a la brasa de la mà de Vicente Albalat del Restaurant El Arayero. L’activitat s’acompanyarà d’un tast de vins de la Bodega Flors de Les Useres i una degustació de tapes ‘a la brasa’ de l’Hotel d’Ares. L’activitat serà en plaça Major.

“Abrasa’m” acabarà el diumenge 3 amb l’activitat “El Molí Sòl de la Costa torna a moldre” des de les 11h. Aquest antic molí fariner situat en el Barranc dels Molins és hui dia un Centre d’Interpretació Turística. Coneix-ho i descobreix els seus misteris de la mà de l’Ajuntament d’Ares.

Indicar que, a causa de les limitacions d’aforament, per a assistir a totes les activitats serà fonamental la reserva prèvia cridant a l’Ajuntament d’Ares (964 44 30 64). Així mateix, ressaltar que durant tot el cap de setmana l’Hotel d’Ares oferirà menús i plats a la brasa.