Gaudeix aquest diumenge del pas del XC Alt Maestrat per Benassal i Ares

73
XC ALT MAESTRAT

Aquest diumenge 13 d’octubre es disputa la quarta edició del XC Alt Maestrat, prova puntuable en el circuit BTT Challenge Maraton Diputació de Castelló. Sobre les 11.15h els corredors arribaran a Benassal on, després de creuar el municipi i passar per llocs emblemàtics com la Font d’en Segures, aniran fins a l’ermita de Sant Roc per a agafar el GR7 i continuar cap a Ares del Maestrat, on està prevista la seua arribada al voltant de les 11.55h. La prova continuarà després buscant el final a Catí, punt del qual ix.

De la carrera cal assenyalar que es divideix en diferents competicions. La Marxa BTT Catí Tresor del Maestrat és de 42km amb un desnivell de 900m positius i la Marxa BTT Formatges de Catí compta amb 22km i 250m positius de desnivell. Les dues proves es disputen al terme municipal de Catí.

A la prova reina, la XC Alt Maestrat, els corredors recorreran 84km amb 2000m de desnivell positiu acumulat i passaran per les localitats de Catí, Benassal, Vilar de Canes, Ares del Maestrat, Culla i Morella.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA