Galeria fotogràfica: La ruta de la tapa de Benassal que podeu gaudir els dies 11 i 12 – 18 i 19 de juliol

676
Ruta de la Tapa a Benassal
PUBLICITAT

Els dies 11, 12, 18 i 19 de juliol en horari de 10:00 a 13: 00h i de 17:00 a 20: 00h Benassal viu la cinquena edició de la Ruta de la Tapa. Després de la primera jornada la iniciativa ha tingut una excel·lent acceptació entre els veïns i els visitants del municipi. En ella hi participen 7 establiments de la localitat entre els quals es troben quatre hotels, dos pastisseries i una pizzeria de manera que la varietat en l’oferta està assegurada.

Els locals ofereixen gran varietat de propostes gastronòmiques a petita escala i amb preus molt assequibles. Per només 3 euros, el que costarà una tapa més una beguda, es podrà menjar des d’una tradicional coca ‘de tomata fins a un sofisticat’ ravioli ‘de pera amb formatge i salsa cruixent. De postres, tot un ventall de dolços típics de la zona.

La ‘V Ruta de la Tapa de Benassal’ s’emmarca dins de ‘Castelló Ruta de Sabor’. Està organitzada pel Gremi Turístic i Gastronòmic de Benassal i en ella participen la Pastisseria Moliner, Pizzeria El Maset, Pastisseria Bellés, Hotel Novella, Hotel La Piqueta, Hotel La Castellana i Hotel Roig. Col·labora la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Benassal.