Galeria de fotos. Tírig al Pregó de la Magdalena

235

Una representació de més de 40 veïns i veïnes de Tírig han participat hui al Pregó de les festes de la Magdalena. La localitat de l’Alt Maestrat ha donat a conèixer la celebració dels 100 anys del descobriment de les pintures rupestres de la Valltorta. Els dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig Tírig viurà un cap de setmana prehistòric amb tallers, artesania prehistòrica, visites a les pintures rupestres, un poblat prehistòric, el Valltorta Trail, correfoc, l’actuació de El Botifarra …

Enguany, de manera extraordinària, han desfilat personatges de les cavernes i també un gran arquer de la Valltorta de més de tres metres d’altura que ha encapçalat la marxa.

No ha faltat la Rondalla Tirijana i el grup de Ball Pla que han interpretat esta dansa tradicional de la localitat. Així mateix un grup de voluntaris s’ha encarregat de repartir fullets sobre els actes del centenari del descobriment de les pintures rupestres de la Valltorta així com d’altres atractius turístics de la localitat. No han faltat dolços tradicionals del municipi com el Coc amb Mel. Així mateix s’han repartit fullets sobre el càmping de Tírig i el museu del pintor Gabriel Puig Roda.