Vilafranca va tancar la primera edició dels seus 775 minuts d’esport. Durant tres dies més de 550 esportistes han practicat futbol, handbol, aquagym, condicionament físic, spinning, pilota a mà, escacs, frontó, futbol al carrer, ciclisme o trial.

La iniciativa, sorgida com a acte especial dins dels 775 anys del municipi ha estat tot un èxit i els seus coordinadors, Esport i Diversió, ja pensen en l’edició de 2015. “El nostre objectiu és que l’últim cap de setmana de juny sigue esportiu” , han apuntat des de l’entitat.

La implicació dels veïns i clubs esportius de Vilafranca ha estat màxima. Els xiquets i joves van disputar el divendres partits de futbol sala al poliesportiu amb una excel · lent afluència de públic. Més de 50 persones van realitzar els 13 quilòmetres a peu a la ruta nocturna cap al Picaio. També va ser tot un èxit la inauguració de les noves vies d’escalada a Les Mallades, on es van donar cita més de 30 escaladors.

El futbol al carrer va permetre jugar a xiquets, xiquetes, joves i grans als voltants del camp de futbol. Al frontó els més menuts van jugar el seu prmera competició de frontenis i Cinta Tena va posar en forma a tots els que van seguir les seves classes de fitness i aquagym.

L’entorn del poliesportiu, la piscina i el frontó ha estat el centre neuràlgic esportiu. Al poliesportiu el Club de Gimnàstica de Borriana va mostrar el seu bon fer. El trial va omplir d’activitat l’Avinguda del Llosar i l’entorn del poble en les diferents zones. També hi va haver temps per concentrar-se en les partides ràpides d’escacs. Així mateix, Vicent Querol va coordinar un taller de pilota a mà. De fet va tornar a obrir les portes en antic Trinquet que encara es conserva a la localitat. I és que a Vilafranca va arribar a haver fins a tres trinquets.

El Taekwondo ser una altra de les sensacions, de la mateixa manera que la sessió de Spining, que va comptar amb 40 participants. Diumenge l’activitat es va concentrar al voltant de la cursa del campionat autonòmic de ciclisme en ruta. Així mateix les noies del Handbol Vilafranca van reunir a totes les seves jugadores per celebrar un torneig local. Un cap de setmana multiesportiu i participatiu a Vilafranca.