Francisco Javier García presenta a Albocàsser la llista “del canvi” per a “que siguen els meus veïns els amos del seu futur”

128
PUBLICITAT
  • El candidat del PP a l’alcaldia d’Albocàsser posa en valor l’opinió de les famílies “per a prosperar i reivindicar les inversions que mereix aquest poble privilegiat”. “L’única cosa que importa és que estiguem units per a avançar”, afirma el candidat 
  • Renovació, il·lusió i motivació absoluta es donen la mà en un equip que compta amb María Pilar Adell Bellmunt, Patricia Arnanz Molins, Enrique Sales Barberá, Esteban Ortí Traver, José Francisco Febrer Beltrán, Laura Celades Bellés, Marc Segarra Roig i Saray Traver Tena

“Entusiasme, il·lusió i ganes de treballar per Albocàsser”. Aquests són els vímets de la candidatura que el PP ha presentat aquest divendres en la localitat de l’Alt Maestrat i que compta amb Francisco Javier García Martínez com a candidat. 

Amb una llista renovada, que comparteix l’experiència i l’obstinació i energia dels més joves, desenes de veïns de la localitat han participat en un acte que ha comptat amb la presència de Mª Ángeles Pallarés, sotssecretària Territorial del PPCS i portaveu adjunta del PPCS en Diputació, a més de vocal de la Junta Directiva Nacional d’Alberto Núñez Feijóo, i David Vicente, diputat provincial del PPCS i vicesecretari de Cultura.

“Estem decidits a treballar sense descans pel nostre poble, a ser útils als nostres veïns, a resoldre’ls els seus problemes i a tractar de millorar la seua qualitat de vida i benestar”. I per a aconseguir-ho “convertirem als nostres veïns en l’eix centra de la nostra acció de govern, perquè sabem que es pot treballar d’una altra forma perquè els problemes tinguen les solucions que mereixen i no s’enquisten ni s’agreugen”. 

Aquest compromís amb el ciutadà no rebutja la “defensa dels interessos del nostre poble davant les administracions públiques oportunes”. “Cal cridar a totes les portes perquè arriben les inversions que ens mereixem perquè som conscients que es pot i s’ha de fer molt més per Albocàsser”. 

Per a aconseguir-ho, Francisco Javier García compta amb María Pilar Adell com a número dos i s’envolta de Patricia Arnanz com a número tres. En el lloc número quatre incorpora a Enrique Sales i en el cinqué a Esteban Ortí. Completa la llista José Francisco Febrer, Laura Celades, Marc Segarra i Saray Traver. Amb ells, i en calitat de suplents, Ana Sanjuan Ibáñez, Carmen Ferrando Roig, Víctor Albalat Esteller i Alba Parres Segarra.

“Aquest és un equip compromés, decidit a lluitar per aquest poble únic i a deixar-se la pell perquè Albocàsser prospere. I estem convençuts que junts, tots, aconseguirem fer-ho possible. Perquè aquest és un projecte de tota Albocàsser per a Albocàsser”, ha considerat.