Formigonen el primer tram del carrer Zaporta a Morella

765
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La brigada municipal de Morella continua amb els treballs de millora del carrer Zaporta. Així, avui han formigonat el primer tram d’aquest carrer on s’han renovat les instal·lacions soterrades. D’aquesta manera, es tracta d’un pas important, ja que el formigonat disminueix les molèsties a les veïnes i veïns. A més, cal explicar que a partir de demà es continuarà amb els treballs en el segon tram d’aquest carrer. Una vegada aquestos trams estiguin formigonats, es realitzarà el treball de pavimentació amb l’empedrat final.

Cal recordar que aquesta obra compta amb un pressupost de 119.000 euros i amb un finançament de l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRUR) i el Pla 135 de la Diputació de Castelló, a més dels fons de l’Ajuntament de Morella. El projecte pretén renovar completament les instal·lacions soterrades com són les de clavegueram, xarxa d’aigua potable i les instal·lacions elèctriques, la qual cosa produeix una millora en el servei i reduir les fuites. Pel que fa a l’acabat, la zona de la calçada i més propera al carrer Segura Barreda i plaça de l’ajuntament, serà de pedra igual que esta zona i donar uniformitat a l’espai. L’empedrat també serà de pedra com el dels carrers centrals del nucli històric. Esta actuació comprèn una primera fase del carrer Zaporta que va des del creuament amb Segura Barreda, davant de l’Ajuntament, fins a l’altura aproximada dels números 13 i 14.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “es tracta d’unes obres molt importants per a actualitzar i modernitzar les instal·lacions d’aquest carrer, així com renovar el paviment d’aquesta via que ja està deteriorat”. L’edil ha explicat que “com s’ha fet en altres carrers, l’actuació tindrà diferents fases i trams del carrer amb l’objectiu de minimitzar les molèsties al veïnat” i ha afegit que “una vegada es formigona, es disminueixen molt les molèsties del veïnat”. Finalment, Rhamsés ha remarcat que “ja demà començaran els treballs d’un nou tram del carrer per a millorar les conduccions d’aigua i instal·lacions soterrades”.