Formatges de Catí

L’empresa Formatges de Catí, reconeguda internacionalment pels seus formatges, continua en actiu en temps de coronavirus.

Tot i haver tancat les tendes de Morella i de Catí, l’empresa manté la seua producció de formatges i productes derivats, per ser béns de primera necessitat. L’empresa segueix treballant amb normalitat, tot i que ha acollit noves mesures de seguretat per tal d’evitar qualsevol risc de contagi entre els treballadors. Recentment, la marca ha fet pública a les seues xarxes una mostra d’agraïment cap a tot l’equip, que segueix treballant en aquests dies tan complicats.

Formatges de Catí continua en actiu per tal de donar sortida a la llet i per a que els consumidors puguen seguir consumint un producte alimentari de qualitat i del territori. Es tracta d’una activitat essencial que no s’ha vist afectada per les limitacions d’activitats econòmiques decretades per l’estat i és de les poques empreses alimentàries que hi ha al territori, ja que tant les ramaderies que els proporcionen la llet com la mateixa producció dels productes són a la zona.

Formatges de Catí compta amb una gran varietat de formatges ecològics, d’ovella i de cabra així com altres especialitats més dolces. A més, l’empresa ha estat premiada amb una desena de premis que van des de l’abast nacional fins a l’europeu i mundial.

Actualment, degut al tancament de les seues tendes exclusives de formatges, distribueixen els seus productes a altres establiments on es poden trobar tot tipus d’aliments i queviures. D’aquesta manera, el seu producte pot continuar arribant a tots aquells aficionats del fomatge.

Publicitat