Formatges de Catí estrena tenda online

435
PUBLICITAT

Nota de premsa de Formatges de Catí

La Cooperativa formatgera de l’Alt Maestrat ha fet un pas més i ja ofereix el servei de compra online mitjançant el seu web www.quesosdecati.com

D’aquesta manera, des de l’apartat “tenda” es poden visualitzar tant els formatges de cabra, com el d’ovella i els ecològics. El site permet triar la mida i quantitat dels formatges i consultar quins estan en estoc. Una vegada feta la selecció, des de la cistella es pot efectuar la transacció. 

“Amb aquesta actualització volem cobrir un nou servei que constantment ens ha estat demandat. Fa molt de temps que rebem missatges a les xarxes socials sol·licitant els nostres formatges arreu del país” explica Miquel Vives, gerent de Formatges de Catí. 

En tractar-se d’un producte artesanal i delicat, els enviaments es realitzen en fred i amb un termini d’entre 48 i 72 hores. De moment, està disponible per a totes les comunitats autònomes exceptuant Canàries, les Illes Balears, Ceuta i Melilla. 

Formatges de Catí, amb aquesta acció, es mostra un cop més a favor d’adaptar-se als nous temps i necessitats dels consumidors per brindar-los l’oportunitat de gaudir dels sabors de la vall de Catí.