Formatges de Catí desperta l’interès d’australians, americans i europeus a la Fira Alimentària de Barcelona

414
PUBLICITAT
Formatges de Catí a Alimentària
Formatges de Catí a Alimentària

ALIMENTARIA3La cooperativa Formatges de Catí i la formatgeria El Pastor de Morella ha participat a la Fira Alimentària , el certamen mundial més important en el sector . Amb un taulell propi , ha estat l’única formatgera castellonenca present en l’espai de l’Associació de Formatgers de la Comunitat Valenciana .

Prescriptors gastronòmics i importadors dels Estats Units , Austràlia , Líban i tota Europa s’han interessat per les varietats de formatges elaborats al Maestrat .

Des Formatges de Catí han mostrat la seva satisfacció pel resultat de la fira i pel valor que els consumidors i especialistes gastronòmics atorguen a la formatgera . Els premis nacionals i internacionals han reforçat la qualitat dels Formatges de Catí .

Els visitants a Alimentària s’han interessat per les varietats tradicionals , però també per les innovacions i els productes ecològics .

– Presència a la Mostra de Vins i Aliments de la Comunitat Valenciana

D’altra banda Formatges de Catí també ha estat present a La Mostra de Vins i Aliments de la Comunitat Valenciana, que PROAVA ha organitzat a l’antic llit del riu Túria , a València . Els formatges de Catí i El Pastor de Morella són assidus a aquest esdeveniment gastronòmic que se celebra des de 1989 .