Forcall rep una donació de materials de taulell i revestiment per a la seua residència

369

Nota de premsa de l’Ajuntament de Forcall

S’ha rebut la donació de més de 1.000 m2 de material ceràmic. Aquest ha estat donat per l’empresa Venus ceràmica, amb domicili a Nules.

Recentment per part de l’Ajuntament de Forcall es va mantenir una reunió amb membres de l’empresa per exposar-los el projecte que s’està desenvolupant a Forcal, l de ampliació de la residència; amb dos objectius fonamentals: l’assistència a persones majors dependents i la generació d’ocupació en l’interior i en la localitat, amb la importància de tots dos factors com revulsius econòmics i socials. Amb motiu d’aquesta reunió, per part de la direcció de l’empresa es va decidir la donació d’aquest material a l’Ajuntament de Forcall per tal de col·laborar en aquest fi solidari.

Aquest material, sobretot revestiment, servirà majoritàriament per a la realització de tots els lavabos comunitaris i individuals de les habitacions, així com algun espai comú. Per al municipi de Forcall és important aquesta donació -en material-, per poder continuar amb la realització de les obres d’ampliació, reduint el cost d’un projecte d’envergadura com aquest, per al petit pressupost municipal.

Des de l’Ajuntament de Forcall s’ha realitzat una carta d’agraïment a l’empresa Venus Cerámica, del grup Hatz Spain, destacant que ja s’ha utilitzat part d’aquest material per posar el terra de la sala de calderes, on actualment s’està treballant.