Forcall prepara per al 2 de novembre la primera festa pro Aplec

462
FESTA PRO APLEC FORCALL

El dissabte 2 de novembre Forcall viurà la primera festa pro 42é Aplec dels Ports. S’han programat activitats per a totes les edats amb presentacions, activitats per a xiquets, exposicions, un sopar popular i una nit de música.

Així a les 17h arrancarà a la sala d’actes de l’Ajuntament la presentació del Fòrum de la Nova Ruralitat amb el seu promotor i sociòleg, Artur Aparici, i el professor de l’IES Vilafranca Jordi Marin. Després es podrà veure el vídeo “Vivim a la comarca, treballem per ella” i s’iniciarà la taula rodona “Apostem per la comarca, i tu?” amb la representació de negocis comarcals.

I a les 18.30h els xiquets podrà gaudir a la plaça Major amb les activitats de cordes organitzades pel Club Esportiu Xafa-Roques. No faltarà la xocolatada del grup de Dones Els Tres Rius de Forcall ni la música de dj BarrakETA.

A més, s’han organitzat les exposicions “Retrobem els orígens” a la sala d’actes de l’ajuntament i “Camins i assagadors de Forcall” a la plaça Major. Aquesta darrera mostra està organitzada pel Club Esportiu Xafa-Roques.

La vetllada començarà amb el sopar popular. Les inscripcions es poden realizar fins al 31 d’octubre. Després, arribarà al pavelló de dins la música amb Youthical vybz, Pirat’s Sound Sistema i DML. Cal destacar que al llarg de la nit es desvetllarà el lema del 42é Aplec dels Ports

VA SER NOTÍCIA A DIADIA