Forcall pateix una nova nit de robatoris i l’Ajuntament convoca una assemblea veïnal per analitzar el problema

306

Forcall està vivint una setmana negra. A la nit de dijous a divendres els lladres ho van tornar a intentar, després d’haver robat dies enrere el col·legi i un garatge. En aquesta ocasió es va quedar en un intent. Van tractar de robar en cinc habitatges i en un comerç, però no van aconseguir entrar en cap dels casos. En una de les cases dels propietaris estaven a l’interior i van avisar la Guàrdia Civil. Els agents de la Guàrdia Civil ja estaven camí de Forcall ja que havia saltat l’alarma d’un comerç.
Segons va relatar l’alcalde de Forcall, Santiago Pérez, els lladres van deixar un vehicle abandonat. En un dels intents de robatori van tractar de sostreure gasoil.
El primer edil de la localitat dels Ports ha assenyalat que els veïns del municipi estan “atemorits” davant els continus robatoris, més encara quan “han detectat que tracten de penetrar en habitatges que estan habitades”.

Per aquest motiu l’Ajuntament de Forcall ha convocat una assemblea ciutadana el proper dimecres dia 28 amb l’objectiu d’analitzar la situació que s’ha generat. Santiago Pérez ha apuntat que “els ajuntaments poc podem fer sinó s’amplien les dotacions d’efectius per part de la Guàrdia Civil”.
La preocupació és més gran tenint en compte que els intents de robatori a la nit de dijous a divendres es van produir a les 23h.

-Instal·lació de càmeres

L’alcalde de Forcall ha apuntat que des de fa mesos el municipi està plantejant la possibilitat d’instal·lar càmeres de seguretat. En aquest entido, aprofitant el seu càrrec de diputat provincial per Els Ports, Pérez plantejarà a la Diputació de Castelló que finance la instal·lació de càmeres de seguretat en els municipis, “tenint en compte que la seguretat dels edificis de la Diputació costa més d’1 milió d’euros té sentit que també es dediquin recursos als municipis “.