Forcall ofereix el servei d’Escoleta de Nadal

92

Una dotzena de xiquets s’han inscrit al servei municipal

Els xiquets i xiquetes realitzen activitats variades, des del visionat de pel·lícules fins a la decoració nadalenca del pavelló de Forcall

Passats els primers dies de celebracions nadalenques, comença el servei municipal de l’Escoleta de Nadal, una alternativa per a aquelles famílies que treballen durant les festes i que tenen fills.

A l’Escoleta, els xiquets i xiquetes de Forcall fan tot tipus d’activitats, des del visionat de pel·lícules fins a tallers, jocs i manualitats de temàtica nadalenca. Un dels tallers programats és la realització de la decoració de Nadal del pavelló, per tal que estiga ben ambientat per a rebre els Reis Mags durant la cavalcada el 5 de gener.

El servei és gestionat pel consistori forcallà, comptant amb dues monitores que s’encarreguen de dur a terme els tallers. Obert a xiquets de fins a 12 anys, el nombre d’inscrits és d’aproximadament una dotzena, variant segons el dia. Es tracta d’un servei gratuït que l’Ajuntament sol oferir durant aquestes dates, ja que les extraescolars municipals i altres serveis com la ludoteca o el servei d’atenció a la infància segueixen el calendari escolar i, per tant, estan tancats.

L’Escoleta de Nadal té lloc al Menjador del Groc, situat a la Plaça Major de Forcall, en horari de matí, de 11h a 13h, i s’oferirà els dies 26, 27 i 28 de desembre i 2, 3 i 4 de gener. D’aquesta manera, l’Ajuntament facilita a les famílies la conciliació entre la vida laboral i personal a la vegada que els xiquets es diverteixen durant les vacances de Nadal.