Forcall obri les inscripcions de la Socarrats 2024 per al 6 i 7 d’abril

110
PUBLICITAT

Ofereix les modalitat BTT i trail i una reserva combinada de les proves

El Club Esportiu Xafaroques de Forcall ha obert les inscripcions de la Socarrats, que tindrà lloc el 6 i el 7 d’abril segons la modalitat triada pels participants. Així, el primer dia està prevista la carrera BTT i el segon, el trail.

La cursa en bicicleta abarca un recorregut de 51 km amb eixida el 6 d’abril a les 9.00 hores. Les persones interessades ja poden reservar plaça per 27,6 euros. El mateix dia i a la mateixa hora començarà la marxa BTT, en aquest cas amb un recorregut més curt: 31 km.

L’organització programa també la modalitat a peu un dia més tard. A l’igual que en el cas de les bicicletes, és possible triar entre el trail (24 km) o la marxa a peu amb la meitat de recorregut. En les dues competicions el preu d’inscripció és de 25,6 euros.

I, per als esportistes més preparats, Forcall ofereix també la prova combinada, que inclou la reserva de plaça per a la prova a peu i en bicicleta a 45,6 euros.

Les inscripcions es tancaran el 4 d’abril de 2024 amb un màxim de 250 participants en el cas de les BTT i 450 esportistes en la prova de trail. L’organització ha reservat unes places limitades per a poder-se inscriure fins a 30 minuts abans del començament de la prova.