Mostra d'indumentària tradicional a Forcall
-Estarà oberta del 13 d’agost al 3 de setembre, excepte els dies 28, 29 i 31
-L’horari serà d’11 a 13 hores i de 17 a 19 hores

Entre els actes commemoratius del 60 aniversari de la fundació de la Colònia Forcallano-catalana, creada al novembre de 1956, destaca la “Mostra d’Indumentària Tradicional”. Amb aquesta iniciativa es pretén posar en valor la vestimenta d’abans i acostar als visitants al significat que els vestits típics han tingut per als nostres avantpassats.

A més, permetrà descobrir el seu encant i conèixer el seu ús, tenint en compte que han sigut, sovint, l’única herència transmesa per les dones. L’exposició que s’inaugurarà a Forcall aquest dissabte,13 d’Agost, romandrà oberta fins al 3 de setembre i serà una finestra al passat a través de peces de diari i de vestir. El visitant podrà gaudir contemplant les peces que es van usar en el s. XIX i el primer terç del s. XX, ajudant-li a conèixer millor la història i la gent de la comarca.

La presentació de la mostra serà a les 12 hores, a càrrec de la coordinadora Carmen Ferrer. Tindrà lloc en la sala d’actes de l’ajuntament de Forcall i comptarà a més amb una conferència de Paquita Roca, de l’Agrupació Folklòrica “Els Millars” de Castelló.