Forcall lluita contra la calç

273
Forcall lluita contra la calç
Forcall lluita contra la calç
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Forcall porta mesos lluitant contra els problemes derivats de l’acumulació de calç en el subministrament d’aigua.

Així, segons ha assenyalat l’alcalde, Santiago Pérez, un dels problemes més urgents en el municipi és la falta de pressió d’aigua en alguns punts concrets i cases particulars. Problemes que augmenten els caps de setmana i dies en les quals conviuen més persones en la localitat.

D’aquesta forma, segons afirma Pérez, encara que fa pocs anys es va instal•lar una descalcificadora en el municipi, aquesta no és suficient per a fer front a la gran quantitat de calç que transporta en l’aigua. Per açò, es produeixen taponaments en les canonades que impedeixen el pas total o parcial de l’aigua.

En els últims mesos, i amb l’ajuda d’una subvenció de 14.776 euros per part de la Diputació de Castelló, el consistori cerca els punts taponats per a arreglar-los i aconseguir així que torne a circular l’aigua amb normalitat. Així mateix, el primer edil ressalta que les obres per a arreglar el sistema de canonades del municipi continuaran fins que el problema estiga esmenat i cap veí es veja afectat per fallades en el subministrament d’aigua.

Forcall lluita contra la calç
Forcall lluita contra la calç