Forcall lloga una caseta d’obres per a realitzar proves PCR

500
Caseta instal·lada a Forcall per a les proves PCR
Caseta instal·lada a Forcall per a les proves PCR
PUBLICITAT

Des de la setmana passada al costat de l’entrada del Centre de Salut de Forcall hi ha una caseta d’obres de color verd. No s’està guardant material per a cap actuació, sinó que aquest espai està destinat a fer proves PCR.

L’Ajuntament de Forcall ha adquirit una caseta per a la millor atenció de pacients Covid o altres que s’han de fer els tests. «Es tracta de donar en unes millors condicions de seguretat al personal sanitari i a tots els usuaris que han de fer-se les proves», segons explica Santi Pérez, alcalde de la localitat.

El lloguer d’aquesta caseta s’ha dut a terme amb una part de diners reservada en el pressupost municipal per a les festes del mes d’agost. «En el moment d’organitzar les partides econòmiques destinades a les diferents activitats previstes per al municipi, la de festes sempre requereix diners una elevada quantitat per a lloguers de quadres elèctrics, lavabos portàtils o activitats taurines. En aquest cas, pel tema Covid-19, hem hagut de fer modificacions pressupostàries per poder usar aquests diners per a comprar material sanitari o altres lloguers que són necessaris en la situació actual, com és la caseta per a la realització de proves PCR», argumenta Santi Pérez.

Aquests últims dies s’estan realitzant proves a la caseta per seguir el rastreig de nous positius que han aparegut a la comarca dels Ports.