Forcall invertirà 136.000 euros en la residència de majors

800
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Forcall continua invertint en l’ampliació de la residència de la Tercera Edat. L’Ajuntament està dedicant bona part dels recursos econòmics que pot recaptar per a finalitzar l’ampliació, que la dotarà de 17 noves places. El consistori té previst invertir 136.000 euros enguany. Aquests diners serviran per a dues actuacions: continuar amb l’ampliació de la les noves instal·lacions i adaptar els banys de les habitacions ja existents en l’edifici antic.

En el cas del nou edifici els diners, uns 80.000 euros, serviran per a crear un nou espai d’ús comú per als residents i tres noves habitacions. Fins avui, l’Ajuntament ja ha invertit al voltant de 470.000 euros en l’estructura, tancaments, finestres, sistema de calefacció, instal·lacions i en dues habitacions que ja estan disponibles per al seu ús.

En l’edifici antic, el consistori destinarà 56.000 euros per a adaptar els banys a la nova normativa d’accessibilitat. També es canviaran portes. Al setembre estarà finalitzada l’actuació.

La residència de Forcall té una elevada demanda. Les places estan completes. Amb l’ampliació s’obrirà la possibilitat de rebre a nous residents que arriben sense plaça subvencionada.