Forcall i Vilafranca participen en el projecte cultural i rural ‘AVAN’

885
Projecte AVAN.
PUBLICITAT

Forcall i Vilafranca són dos dels cinc pobles que participaran activament en el projecte cultural ‘AVAN’, una xarxa de centres rurals i associacions que tracta de crear comunitat i reforçar el sentiment de pertinença de les diferents localitats on operen, a més de trobar sistemes de col·laboració entre diferents organismes d’altres pobles. Així doncs, tot i que demà a les 12h es presentarà en públic aquest projecte, concretament al Centre del Carme de Cultura Contemporània de València, el programa d’aquest projecte rural i cultural ja s’ha fet públic: Forcall serà el primer poble on s’han organitzat jornades culturals del projecte ‘AVAN’.

El programa es divideix entre els actes del divendres 1, del dissabte 2 i del diumenge 3 d’octubre. Forcall inaugura el programa amb una sèrie d’actes a l’Espai Cultural del Convent d’en Blai Berga. L’endemà li toca el torn a Vilafranca, on durant tot el matí s’han confeccionat jornades com una performance o una exposició, a la plaça de l’Església i a l’Espai d’Art Abadia Seven, respectivament. Els altres tres pobles on s’emmarca aquest programa són Sant Mateu (Baix Maestrat), Vilanova d’Alcolea (Plana Alta) i Viver (Alt Palància).

Es tracta d’una proposta multidisciplinar en el medi rural que compta amb l’acompanyament del Programa d’extensió Universitària PEU-UJI, i la col·laboració del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i la Diputació de Castelló. Entre l’1 i el 3 d’octubre mediadors culturals, artistes, tècnics culturals de les diferents poblacions i l’equip d’AVAN conviuran en aquesta nova experiència en un viatge que els portarà aquestes cinc poblacions en el qual es desenvoluparà un ampli programa cultural.

En aquest cartell podeu observar tot el programa: