Forcall es queda sense festes patronals

810
Comunicat conjunt de l'Ajuntament de Forcall i la comissió de festes
Comunicat conjunt de l'Ajuntament de Forcall i la comissió de festes
PUBLICITAT

Aquest divendres Forcall començaria les seues festes amb la tradicional vesprada de xaranga amb aigua i sangria. Enguany, els menuts, joves i grans que habitualment esperen amb il·lusió la darrera setmana d’agost per viure les festes de Forcall, hauran d’esperar, com a mínim un any més.

L’Ajuntament de Forcall i la comissió de festes han decidit no realitzar cap activitat per a les festes patronals. «Vam fer una reunió amb la comissió al juny i ja vam descartar activitats massificades com orquestres, bous, processons o dinars i sopars populars, però vam deixar la porta oberta a activitats culturals. Va ser a la segona reunió, a finals de juliol, que van sorgir més dubtes a causa dels rebrots de la Covid-19 i des de l’Ajuntament vam oferir a la comissió valorar si es veien en ganes de tirar endavant activitats limitades i controlar l’aforament que, creiem que es podrien fer», comenta Santi Pérez, alcalde de Forcall.

Després de fer diverses reunions, la comissió de festes ha arribat a la conclusió que és millor no fer cap activitat. «Vist l’índex de contagis que hi ha i la situació actual de tot el país, difícilment veiem viable fer activitats per a les festes patronals, ja que la majoria de nous contagis són en actes de tipus socials. Esperem per a un futur poder tornar a organitzar festes i activitats per a tots els forcallans i forcallanes», exposen des de la comissió de festes.

Amb aquesta decisió presa, l’Ajuntament i la comissió han elaborat un comunicat per avisar als veïns i per fer una crida a la responsabilitat per evitar reunions excessivament nombroses durant aquests pròxims dies que estarien desenvolupant-se les festes patronals en honor a Sant Víctor i la Mare de Déu de la Consolació.