Forcall demana diners a la Diputació per ampliar la residencia de la tercera edat

622
Residència de Forcall
PUBLICITAT

 

Residència de Forcall

L’Ajuntament de Forcall vol ampliar la residència de la Tercera Edat del municipi. És per això que l’alcalde, Santiago Pérez, ha demanat al president de la Diputació, Javier Moliner, que la institució provincial col · labori de manera extraordinària en el projecte que suposaria ampliar la residència a 60 places, enfront de les 40 actuals, i possibilitar la creació d’almenys 10 llocs de treball.
L’Ajuntament de Forcall ja té redactats el projecte per a la construcció del centre i està buscant finançament. Pérez considera que la Diputació s’ha d’implicar en la iniciativa, tenint en compte que recentment Moliner ha signat convenis singulars valorats en centenars de milers d’euros destinats, entre altres actuacions, de finalitzar piscines climatitzades. A la reunió l’alcalde de Forcall ha estat acompanyat de la diputada de Benestar Social i vicepresidenta provincial, Esther Pallardó.

L’alcalde de Forcall ha incidit que l’Ajuntament està buscant altres fonts de finançament per tirar endavant el projecte. La inversió, pròxima als 700.000 euros també permetria actualitzar les instal · lacions existents, que tenen 15 anys d’antiguitat.

-Suport veïnal

Els veïns de Forcall han manifestat el seu suport al projecte a través del Consell de Participació Ciutadana, que considera que la iniciativa pot garantir la subsistència de la localitat, tenint en compte que en aquests moments la residència de la Tercera Edat és la primera activitat econòmica de la vila. De fet gràcies a la residència diverses parelles joves s’han assentat en el municipi, proporcionant també saba nova a l’escola.