Forcall celebra el 775 aniversari de la Carta Pobla

229
Cartell 775 Aniversari Carta Pobla de Forcall

– Al llarg de tot 2021 s’organitzaran activitats commemoratives

Forcall celebra aquest any el 775é aniversari de la Carta Pobla. L’Ajuntament ha anunciat que durant tot l’any s’organitzaran esdeveniments i actuacions per commemorar l’efemèride. Les activitats i iniciatives comptaran amb el suport de tots els col·lectius forcallans.

Santi Pérez, alcalde de Forcall, ha mostrat l’interès de totes les associacions de participar en la celebració dels 775 anys de la Carta. “Des d’un primer moment totes les entitats es van implicar en la celebració de l’efemèride”, ha dit Pérez. Grups com el Grup de dones els tres rius, Club Esportiu Xafa-Roques, AMPA, jubilats, Unitat de respir, Residència de la Tercera edat, CRA Els Ports Aulari de Forcall, casal jove, Associació Cultural El Groc, o la Comissió de Festes ja estan ideant algunes activitats. 

El principal paper de la commemoració serà el memorialista. “Volem posar en valor tota el saber popular que ha quedat en el pas del temps i ha passat de generació en generació a la nostra localitat”, ha explicat l’alcalde. Per ara, l’Ajuntament de Forcall ja ha presentat  el cartell del 775 aniversari, publicació que dóna el tret  d’eixa a un any de celebració històrica, patrimonial i cultural.